Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

söndag 1 april 2012

Sista dagen på fikakursen

I torsdags var det sista dagen på fikakursen med Cilla. Jag tog med mig Smilla in till sta´n och vi träffades längst upp i Tessinparken. Cilla kom med en massa rockringar ??!!? som hon la´ ut på marken. En av övningarna var "tre-i-rad". Vi delades upp i två lag, svarta vs bruna. Sedan skulle vi i tur och ordning välja en ring och där skulle hunden "sitta kvar". Så fort hunden reste sig eller gick ur sin ring så fick den lämna spelplanaen.  Vi höll på ett tag innan bruna laget vann då det blev en ring ledig sedan en svart hund rest sig. Svarta laget ville naturligtvis har revansch, så vi gick en match till som vi i svarta laget vann. Ordningen var återställd!
Smilla sitter i mittenringen

Två "bruna" och en "svart" än så länge

Snart når vi målet - tre i rad...


Störande moment
Vi avslutade med stafett, där det låg fyra ringar på rad framför varje lag. I första ringen skulle hunden STÅ KVAR, i andra ringen skulle hunden LIGGA KVAR, i tredje ringen skulle hunden SITTA KVAR och sedan bli inkallad till den fjärde ringen. Därifrån blev det bråttom tillbaka, men vi skulle gå slalom mellan ringarna, göra "high 5" till nästa i tur. Om jag inte kommer ihåg fel så vann vi var sin gång där också, men huvudsaken var att vi hade roligt. Här några bilder från det svarta laget:



Och här kommer ytterligare några bilder från det bruna laget:
Det var dock litet kallt och blåsigt, så alla längtade efter "Afternoon tea" på Himmelska Hundar vilket blev en mycket trevlig avslutning.

Christer, med sin hund och som hjälpte mig fotografera


Smilla smakar på sin cocktailblandning som Himmelska Hundar har på hundmenyn. Matte har fått "afternoon tea" med scones och biscuits...
Visst är jag söt?

Tack Cilla för en kul och nyttig kurs!

Hela "fika"-gruppen efter avslutad träning i Tessinparken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar