Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

tisdag 6 mars 2012

Tibblehemmet

Idag har Zacke och jag varit på Tibblehemmet i Täby. Zacke visade sig från sin bästa sida, han var mycket samarbetsvillig och tyckte det var kul att jobba. Han la´ hakan i knäet på alla som ville klappa på honom och gjorde alla konster jag bad honom om. Vi spelade spel, tog av strumporna, gick slalom, apporterade, letade godis, vinkade, städade, låg på sidan... ja, alla hans paradnummer. Det verkade nästan som om han hade längtat efter att få komma ut och börja jobba igen. 
Apportering av en strumpa


Zacke städar

Hakan i knäet

Nu har Inger, som är min kontaktperson, och jag lagt upp ett schema till en bit in i maj. Det ska bli jätteroligt, för det var så trevliga boende och personal, som alla tyckte att Zacke var en fin och väluppfostrad hund. Det var han verkligen idag också.

Fast på vägen hem, när vi kom ut från hissarna och passerade en papperskorg så högg han snabbt tag i något ur korgen - en halvt uppäten macka inlindad i gladpack!!!  Jojo, nu kunde han väl inte uppföra sig längre. Men jag fick tag i den, bände upp hans käkar och stoppade in en köttbulle istället.

Tack Zacke, för att du var så duktig idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar