Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

fredag 11 november 2011

Smillas andra praktikdag

Idag var vi iväg till Enebacken igen för Smillas andra praktikdag. Zacke fick följa med, men surade när han inte fick vara med och leka. Vi började med att låta Smilla gå runt och hälsa på alla och sedan fick de som inte var rullstolsburna, gå runt i rummet och gömma godis som Smilla fick leta upp. Några fick "ladda" spelen med godis som Smilla lugnt och sakligt letade fram genom att flytta på klossar.

Zacke surar

Smilla arbetsklar
Smilla "spelar Dog Trubble 


Smilla letar godis
Sedan är Smilla törstig, så E skruvar av korken av flaskan och häller upp vatten. Efter det får Smilla apportera litet, vi kastar boll till varandra och leker med en färgglad krabba.



Till slut får äntligen Zacke delta, han sitter nästan och hoppar av iver. Men han visar snabbt Smilla hur man går slalom och slutligen "vinkar till publiken" och litet andra konster som han gör av bara farten.


Nu ska vi inte tillbaka förrän nästa torsdag och jag får försöka jobba litet med Smilla under tiden och träna på att lägga hakan i knäet hos andra, apportera bollen till den person som kastat om jag visar henne det osv.
Annars var vi nöjda med dagen och ser fram emot nästa besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar