Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

lördag 19 november 2011

Enebacken - 17 nov och 18 nov

I veckan var vi på Enebacken både torsdag och fredag. Smilla har tränat upp "hakan i knäet" och är riktigt duktig på det tycker jag. Hon apporterar bra också, även om det inte går så fort - hon tar det lilla lugna. Under praktiken visade det sig också att hon för första gången kunde "godis på nosen". Hon har väl tittat på när Zacke gjort det!

Efter ca trekvart blev hon riktigt trött och gick och la´ sig på filten där Zacke låg. Hon visade tydligt att hon ville vila. Då fick Zacke gå in och fortsätta med litet konster och det är riktigt intressant att se skillnaden på dem. Zacke är så ivrig och snabb, medan Smilla är eftertänksam och lugn. Jag tror det kan bli bra att ha två så olika hundar, så kan man använda den som passar bäst i situationen. Till sist var även Zacke trött, det är jobbigt att mest bara få vara med och titta på.

Till nästa vecka ska vi träna på att lägga bollar i hink. Jag ska också ta fram kort på Zacke och Smilla och plasta in som jag kan ge de boende som vill ha bilder på hundarna. Tack Gitte för hjälp med allt fotograferande.

Smilla lägger hakan i knäet
Ska vi leka med bollen?
Ibland har vi riktigt roligt!
Tack!
Törstiga hundar
Ingalill laddar spelet där Zacke skall hitta godisbitarna

Smilla letar gömt godis
Smilla letar godis som Ingalill gömt

Zacke visar "godis på nosen"

Smilla har lagt sig att vila - nu får det vara nog för idag

Även Zacke har ramlat ihop

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar