Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

tisdag 7 december 2010

Lantisar i sta´n

Idag har hundarna från landet besökt storstaden. Vi åkte hemifrån kl 10 och var på Gärdet kl 11, där dom lekte med en massa andra hundar. 

En grand danois, schäfer och labrador (Zacke)
Sedan tog vi oss till hundcaféet Himmelska Hundar vid Tessinparken. Zacke och Smilla beställde varsin meze-tallrik och jag tog en varm smörgås.


Är allt detta vårt alldeles egna?
 
Vad får Lisa som inte jag får? undrar Smilla
Därefter tog vid tunnelbanan till Centralen och åkte hiss upp till "Plattan" och gick genom spärren och det var jättemycket folk som gick kors och tvärs, men hundarna var jätteduktiga.
Vi tog rullbandet upp till Gallerian och gick runt litet för att kolla läget. Sedan gick vi och tittade på NKs julskyltning, som inte var så kul i år, innan vi gick över gatan till Kungsan och kissade litet. Men där var det marknad och när matte fick glögg och pepparkakor på ett ställe, så fick Zacke och Smilla också var sin av tanten (pepparkaka alltså).
Sedan passade vi på att shoppa litet. Jag hittade en vantaffär och frågade efter de varmaste vantarna dom hade. Köpte ett par för 600 kr med plats för en liten värmekudde - nu järnvägars ska jag väl klara av kylan??!!?

Sedan åkte vi tunnelbana tillbaka till Tessinparken och tog bilen hem igen. Kl halv 6 var vi hemma, så efter mat och litet massage kröp hundarna till kojs. Hör nu hur Zacke ligger och drömmer (småskäller och gnyr), kanske längtar han tillbaka till Himmelska Hundar och meze-tallriken?

2 kommentarer:

  1. Åh, vilket härligt äventyr!!! Jag längtar tills Bellas löp är slut så vi kan besöka Himmelska Hundar igen :o) Ni verkar haft jätte kul!! Å så fina å duktiga hundar du har!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker hon har löpt i evigheter nu, så det måste väl lida mot sitt slut. Men vi hade verkligen jättetrevligt! Det blir säkert kul på fredag också - ser fram emot det!
    Har fixat värmepaket till vantarna idag, ska bli spännande att testa imorgon...

    SvaraRadera