Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

söndag 21 augusti 2011

50-års kalas och hundträff

Helena, kurskamrat till Zacke och mig på terapihundskursen, hade bjudit in till öppet hus i helgen, eftersom hon fyller 50 år. Helena som är själv är instruktör bjöd på hundaktiviteter, rallylydnad och bollvallning och det var många människor och hundar där.

Vi åt först lunch och fikade tillsammans och sedan var det dags att prova på rallylydnad. Zacke och Smilla har ju redan provat och tävlat i rallylydnad, men Helena hade även lagt till några skyltar från fortsättningskursen i sin bana vilket var nytt och kul för oss.

Sedan visade Helena och Senta bollvallning med stora härliga bollar. Zacke blir så intensiv när det är godis med i bilden, vilket även motiverar honom. När han inte riktigt visste vad jag menade, så gjorde han en massa andra konster han kan; rulla runt mm. Men så duttade han till på bollen och han fortsatte dutta flera gånger så jag tror han förstod. Nu ska jag skaffa en sådan boll och träna vidare hemma.

Tack för en jättetrevlig eftermiddag hos dig Helena och hoppas resten av helgen gick lika bra och att du blev uppmärksammad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar