Zacke

Zacke
Certifierad terapihund i vila

tisdag 3 maj 2011

Praktik 3 maj samt Manimalisrapporten

Idag när vi vaknade så vräkte snön ner!!! Zacke kände nog på sig det för han sov länge och ville inte gå upp förrän kvart i 9. Då fick vi bråttom, för kl 10 var vi tvugna att åka om vi skulle passa tiden för Hjördis besök. Vi hann med en snabb frukost och en liten skogspromenad mellan snöbyarna. På vägen in till Åkersberga övergick snön i regn och när vi kom till Smedbygården så bestämde Hjördis och jag att vi inte skulle gå ut utan istället vara i vinterträdgården. Det är så fint där med alla blommor.

Smedbygårdens vinterträdgård


Det var tyst och lugnt och vi kunde prata och leka med Zacke. Hjördis kastade bollar och Zacke var jätteduktig och levererade tillbaka till henne. Hjördis gick också omkring och gömde Zackes "godisetui" flera gånger på olika platser, som han sedan fick gå och leta reda på efter ett "sök" från Hjördis. Sedan gav hon honom godiset som fanns inuti. Zacke visade också upp många av de konster han kan, eftersom det kom in några andra personer så det blev litet publik. Det blev "godis på nosen, slalom, Sit-ups, på sidan, rulla runt, inte röra..."

Vi pratade också med  Åsa, föreståndaren för Smedbygården och bestämde att Zacke och jag skulle jobba där några timmar i veckan med början den 10 maj och fram till sommaren. Det ska bli så kul och Zacke ser nu fram emot sin utlovade massage efter sina första intjänade pengar.

Efter sista kvällspromenden så skickade jag in den sista litteraturen som vi skulle läsa, Manimalisrapporten 2009 så nu är alla 10 böckerna lästa och recenserade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar